Nem találtam terméket...

Rólunk

A PANOREA 2019-ben jött létre, a minőségi kerti és háztáji alumíniumszerkezetek iránti növekvő keresletre reagálva. A cég alapítói Petr Kaláb, az alumíniumszerkezetek szakértője, aki több mint 20 éve épít csarnokokat, bemutatótermeket és üzlethelyiségeket, valamint Miroslav Jurčo, értékesítési és marketingszakember. 

A PANOREA 2019-ben kezdte el a fix, polikarbonát vagy üvegtetővel ellátott télikertek és pergolák kivitelezését. Ennek során külső beszállítók, gyártók szolgáltatásait is igénybe vettük. Így a szlovák piacon olyan vállalattá nőttük ki magunkat, amely évente 60–80 szerkezetet képes kivitelezni.

2020-ban bővítettük a csapatunkat, aminek köszönhetően a következő időszakban évi 80 – 100 szerkezetet tudtunk kivitelezni. Ezzel egyidejűleg növeltük adminisztratív munkatársaink számát, és létrehoztunk egy új szerelőcsoportot is. Ebben az időszakban bővítettük termékpalettánkat a bioklimatikus pergolákkal is, amelyek akkoriban váltak piacvezető termékké.

2021-ben függetlenedtünk, és megnyitottuk saját gyártóüzemünket. Ekkor már minden termékünket magunk állítottuk elő, kivéve a bioklimatikus pergolákat, amelyek esetében továbbra is külső beszállítókra támaszkodtunk. Később saját gyártású bioklimatikus pergolákkal bővítettük a termékkínálatunkat.

2022-ben kizárólagos forgalmazóként piacra dobtuk a PANOLEX és a PANOGLASS (polikarbonát/üveg) lapra szerelt alumínium pergolákat, amelyeket ügyfelek igényei szerint, centiméteres pontossággal gyártunk. Ügyfeleink így otthon megépíthették pergoláikat, megtakarítván az összeszerelés költségét.

Ebben az időszakban kezdtük el a bioklimatikus pergolák oldalsó üvegezésének gyártását is, ami lehetővé tette a pergola télikerté való alakítását. Ismét bővítettük csapatunkat, így már évente 250–300 szerkezet megépítését tudtuk vállalni.

A 2023-as év első időszakát a gyártási folyamatot érintő újítások, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése jellemezte. Már az előző évben elkezdtünk dolgozni egy projekten, amely a BLOCK nevű, kizárólag alumíniumból készült kerti ház kifejlesztését célozta. Egy évnyi fejlesztés és gyártásoptimalizálás után elértük a kívánt eredményt, amely rendkívül vonzó dizájnt és átlagon felüli funkcionalitást ötvöz. Ebben az évben megőriztük a vállalkozásunk kellemesen családias légkörét, és úgy döntöttünk, hogy nem bővítjük stabil csapatunkat. Idén várhatóan 250–300 szerkezetet fogunk kivitelezni.

A PANOREA növekedése 2023-ban is folytatódott és BLOCK néven piacra dobtuk a maga nemében egyedülálló, kizárólag alumíniumból készült házunkat! És hogyan tovább? Megtudhatja 2024-ben 🙂