Nem találtam terméket...

Megközelítés

1. A pergola kiválasztása

A pergola kiválasztása egyszerű dolog. Böngéssze végig a honlapunkon elérhető kínálatunkat, és válassza ki az Önnek tetsző és az Ön igényeinek megfelelő változatot. Adja meg a pergola méreteit és tüntesse fel az esetleges egyéb elvárásait. Ezt követően értékesítési képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, akivel egyeztetheti az Ön igényeit és cégünk kínálta lehetőlehetőségeket.

Méretre gyártott pergola

Teljes körű szolgáltatást és kulcsrakész pergolaépítést biztosítunk. A megfelelő változat kiválasztásától a kivitelezésig. Szolgáltatásaink a házhoz szállítás és az összeszerelés díját is magukban foglalják. Az Ön pergolájára és igényeire szabott egyedi árajánlatot készítünk.

2. Pergola árajánlat

Árajánlatunk az Ön által benyújtott, kereskedelmi képviselőnkkel előzetesen egyeztetett specifikáció alapján készül. A végső ár tehát a kiválasztott pergola-változattól, annak méreteitől, a felhasznált anyagoktól és tartozékoktól, a színárnyalattól és a termék kialakításától függ.

Az ár így az Ön lehetőségeihez mérten alakítható ki

Minden egyes pergola számos lehetőséget rejt magában, az ár az Ön igényeinek és lehetőségeinek függvénye. Érdekes megoldás a pergola oldalfalakkal való kiegészítése. Üvegfalak használatával teljes értékű télikertet kapunk.

3. A pergola bemérése

A pergolára vonatkozó árajánlat jóváhagyását követően szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszéli Önnel a leendő építmény bemérésének időpontját. Ez az utolsó lépés szükséges még ahhoz, hogy legyárthassuk az Ön által megálmodott pergolát. Fontos számunkra a méretpontos kialakítás, hogy minden a helyére illeszkedjen.

A végső bemérés elengedhetetlen a méretre szabott változat kialakításához

A végső bemérés segít azonosítani az aljzat egyenetlenségeit, valamint a pergola rögzítési pontjainak esetleges hiányosságait. Fontos az ügyfelünk és szakemberünk közötti kommunikáció és együttműködés zökkenőmentessége. Ennek keretében meg kell határozni a csapadékvíz-elvezetés irányát, a ház hőszigetelésének vastagságát, a falban vezetett vezetékek helyeit az egyéb olyan paramétereket, amelyek befolyásolhatják a pergola végső kivitelét.

4. A pergola legyártása

A pergola végleges helyszíni bemérése után az erről születő dokumentumok átkerülnek gyártóüzemünkbe. A gyártási folyamat több hetet vesz igénybe. A pergola gyártásának időtartama elsősorban a pergola méreteitől és a kivitelezés bonyolultságától függ. Az alumíniumprofilok és a tetőszerkezetek méretre szabottak.

Egyéni, személyre szabott kivitel

Az alumíniumprofilok házon belüli gyártásának köszönhetően cégünk képes az Ön igényeire szabott szolgáltatást nyújtani. A méretek, a szín és egyéb paraméterek kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a kivitelezés helyszínének jellemzőit. Így a pergola tökéletesen beleillik majd környezetébe.

5. A pergola összeszerelése

A kiválasztott pergola összeszerelése egyszerű; 1–2 napot vesz igénybe. A szerelési idő az adott szerkezet bonyolultságától és az aljzat állapotától függ. Kivételes esetekben, bonyolultabb szerkezet esetén az összeszerelés hossza akár 3 nap lehet.

Építés tapasztalt szakemberek felügyelete mellett

Kivitelezőként nagyon fontosnak tartjuk az összeszerelést. A teljes folyamatot tapasztalt szakemberek felügyelik. A pergolának megfelelően kell illeszkednie a házhoz és meg kell felelnie a küldetésének. Végül, de nem utolsósorban: a megrendelő elégedettsége is nagyon fontos.