Nem találtam terméket...

Kérdések

Mennyi ideig tart az összeszerelés?
A szerelési idő általában 1–2 nap, egyedi megoldások (igényesebb projektek) esetén legfeljebb 3 nap.
Mennyi a polikarbonát élettartama?
A polikarbonát mint tetőfedő anyag a közelmúltban jelentősen megújult. Ez az anyag jelenleg kiváló minőségű. A korábbi típusokhoz képest nem sárgul, nem válik rideggé. Károsodás esetén az egyes táblák külön-külön cserélhetők.
Zajos az üvegtetős pergola esőben?
Az „esőben zajos pergola” csak mítosz. Éppen ellenkezőleg: az üvegtetős pergola esőben sokkal kevésbé zajos, mint egy polikarbonáttal vagy fémlemezzel fedett szerkezet.
Mennyi a jótállási idő?
A jótállási idő hossza az Ön által választott terméktől függ. Mindenesetre minden termékünk (pergola, tetőszerkezet...) egy nagyon összetett, de magas színvonalú tanúsításon megy keresztül. Ezért tudjuk garantálni termékeink hosszú élettartamát, egyes esetekben akár 10 év jótállást is vállalunk.
A tejüveggel fedett tetőszerkezet nem fog fel túl sok fényt?
A tejüveggel fedett pergolaváltozatok megfelelő arányban ötvözik a fokozott fényáteresztő képességet a napsugárzás elleni védelemmel. Ideális megoldást jelentenek a pergola alatti terület túlmelegedése ellen.
Gyártanak méretre szabott pergolákat is?
Természetesen, a hagyományos méretek mellett előzetes megegyezés alapján egyedi, az Ön igényeire szabott pergolát is készítünk - nemcsak a méreteket, hanem a színt is Ön választhatja meg.
Megépíthetem a saját pergolámat?
Az úgynevezett „moduláris megoldások” egy részénél átadjuk a tervrajzokat is, amelyek megkönnyítik az összeszerelést.