Nem találtam terméket...

Egy alumínium pergola, amit magad építesz? 3 ok, amiért ez jó ötlet

Tűrje fel az ingujját, és alakítsa át kertjét a legélvezetesebb nyaralóhellyé, ahol valaha járt. Alig néhány hónapja dobtuk piacra első, önállóan összeszerelhető lugasunkat. Ha most megrendeli, az őszt forró teával töltheti a teraszon, és egy saját maga által épített lugas védi meg az időjárástól.

1. Alumínium konstrukció önszereléssel – mindkét világ legjobbja🔧

A Panolex (vagy Panoglass) alumínium lugas minden hozzáértő házigazda kívánságát teljesíti, aki régóta gondolkodik terasza vagy udvara tetőfedésében. Egyrészt egy igazán gyönyörű alumínium lugast rendel, amely első ránézésre az eredetiség és a tartósság érzetét árasztja – és tényleg strapabíró. Másrészt viszont a lugast “tehermentesítik” az építésével járó többletköltségek (pl. a szerelőcsapat kiszállása), ami sok potenciális vásárló kedvét vette el a lugas vásárlásától. Egyszerűen gondoskodtunk arról, hogy minden egyben legyen. Ha eddig halogatta a lugas vásárlását, akkor itt az ideje, hogy megmozduljon. A lugas szállítási ideje hozzávetőlegesen 4 hét, így az új lugasa alatt még tovább élvezheti akár a kellemes nyárutót, az indián nyarat és a csillagos estéket is.

2. A terasza atipikus méretű? A lugast az Ön centimétereihez igazítjuk 📐

Minden terasz egyedi paraméterekkel rendelkezik. A terasz hossza, szélessége, anyaga, a ház magassága és egyéb paraméterek befolyásolják új lugasa megjelenését. Ezért fontos, hogy minden tökéletesen illeszkedjen. A gyártóval való megegyezés atipikus méretek esetén igazi kihívás számunkra!

Szerencsére biztonságosan értékesíthetjük önszerelhető lugasunkat, mivel mindezt a csehországi Olomoucban található műhelyünkben gyártjuk. Tehát minden önszerelhető lugasunk az EU-ban készült.

A lugas hosszát és szélességét a rendelési folyamat részeként tudjuk Önnek beállítani – centiméteres pontossággal. Szerelőink tapasztalatának köszönhetően az összekötő anyagot úgy alakítottuk át, hogy a lugas kivitelezése még egyszerűbb legyen. Minden lényeges csatlakozási pont meg van mérve, előfúrva, és csak arra várnak, hogy beépítse őket, majd élethossziglani örömet szerezzenek az egész családnak. És hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legfontosabb paraméterek teljesülnek, már a megrendelés aláírása előtt felveszi Önnel a kapcsolatot szakemberünk, aki átveszi Önnel a kívánt lugas magasságát, mélységét és hosszát, illetve nagyobb lugasok esetén elmagyarázza a konstrukció sajátosságait (pl. a lugas harmadik lábát, mi a helyzet a horgonyokkal és a többi szükséges részekkel?) Mindent a csomagban talál a saját előgyártott egyedi lugasával együtt, amit házhoz szállítunk. A lugas és az építőanyag behozatala már benne van a termék árában.

3. Pergola vagy inkább télikert? Mit szólnál egy „kettő az egyben” variációhoz? 🪟

A Panolex és Panoglass önszerelhető lugasok teljes mértékben kompatibilisek az oldalsó üvegezéssel. Egy idő után eldöntheted, hogy teljes értékű télikertté szeretnéd átalakítani, aminek köszönhetően kora tavasztól késő őszig – sőt, esetleg egész télen – használhatod majd.

Ezeknek a tulajdonságoknak és annak az erőfeszítésünknek köszönhetően, hogy minél egyszerűbbé
tegyük az összeszerelési folyamatot, valószínűleg ez lett a legmagasabb minőségű alumínium lugas,
amelyet jelenleg a piacon kaphatunk. A gyártási folyamatok optimalizálásának köszönhetően
azonban (a növekvő számú megkeresés ellenére) sikerül betartani a 6 hetes szállítási határidőt.

Tak čo, už ste pre ňu našli miesto? 🏡